Το νέο άρωμα που θα λατρέψεις από την πρώτη ματιά

Πέμπτη, Φεβρουάριος 8, 2018 - 09:00

Ο διάσημος οίκος Cacharel ανανεώνει την αρωματική του παλέτα και μετά τα Anaïs Anaïs και Amor Amor δημιουργεί το ‘’Yes I Am’’, ένα μανιφέτστο για τη νέα γενιά που δεν μπορείς παρά να λατρέψεις. Η πρώτη ματιά του είναι καθοριστική αφού από το δυναμικό και ταυτόχρονα τόσο θηλυκό μπουκάλι σε σχήμα ενός κραγιόν και μάλιστα κόκκινου, μπορείς να καταλάβεις ότι πρόκειται για κάτι θηλυκό, αισθησιακό και ταυτόχρονα δυναμικό και ανεξάρτητο. 

Πρόκειται για το πρώτο πικάντικο cremoso άρωμα που έρχεται να καλύψει κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας. Η αντίθεση του πικάντικου οσφρητικού του χαρακτήρα που προέρχεται από το έλαιο κάρδαμου και τις νότες raspberry και μανταρινιού με τις δροσερές και λουλουδάτες νότες του άνθους πιπερόριζας, γαρδένιας και γιασεμιού δημιουργούν ένα ιδιαίτερα δυναμικό άρωμα. Είναι εθιστικό και ταυτόχρονα τόσο πρωτοποριακό και σκοπό έχει να τονώνει την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας που το φορά. 

Η Izzy Bizu είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας, μία άξια αντιπρόσωπος της νές ισχυρής γενιάς των γυναικών που φορούν το ''Yes I Am''. Αναζήτησέ το, ψέκασέ το και θα άφησέ το ννα βγάλει προς τα έξω τον δικό σου χαρακτήρα. 

 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife