Ένα μικρό κόλπο για να κάνεις πιο έντονες τις βλεφαρίδες σου

Τετάρτη, Ιανουάριος 24, 2018 - 09:30

Ακόμα κι αν το μακιγιάζ και ό,τι αφορά σε αυτό σε αφήνει αδιάφορη, δεν μπορεί να μην έχεις κάπου ένα mascara. Κάποια στιγμή θα σου έχει χρειαστεί και η αλήθεια είναι ότι λίγες στρώσεις από αυτό είναι ικανές να αλλάξουν όλο σου το βλέμμα. Από την άλλη, υπάρχει και η περίπτωση να ανήκεις σε εκείνες που θέλουν να ξέρουν τα πάντα για το μακιγιάζ και αναζητούν κάθε tip που θα φανεί χρήσιμο για καλύτερο αποτέλεσμα.

Όπως κι αν έχει, το σίγουρο είναι ότι αυτό το μικρό tip είναι τόσο εύκολο που θα το δοκιμάσεις σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις και έχει να κάνει με το πώς μπορείς να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο έντονες και πιο πυκνές. Λίγη πούδρα σε σκόνη ακόμα και baby powder αρκεί για να έχεις το αποτέλεσμα που θες. Πέρασε τις βλεφαρίδες σου με ένα πινέλο που πριν έχεις βουτήξει στην πούδρα και το έχεις τινάξει και συνέχισε κανονικά με το mascara. Όμως μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις γι' αυτό δες και το video για να το καταλάβεις καλύτερα.

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife