3 εύκολα hairstyles ιδανικά για το πρωί αλλά και το βράδυ

Δευτέρα, Ιανουάριος 15, 2018 - 10:00

Τα μαλλιά σου είναι πάντα μέσα σε αυτά που θες πάντα να είναι περιποιημένα. Και η αλήθεια είναι ότι ένα όμορφο χτένισμα είναι πάντα ένα επιπλέον αξεσουάρ που χαρίζει πόντους στιλιστικά σε κάθε σου εμφάνιση. Υπάρχουν όμως και αυτές οι μέρες που όλα μοιάζουν να συνωμοτούν κατά των μαλλιών σου κι αυτά να μην στρώνουν με τίποτα ή άλλες φορές θες κάτι διαφορετικό και το κομμωτήριο δεν είναι σίγουρα η λύση. 

Γι’ αυτό πρέπει να έχεις πάντα κατά νου μερικά hairstyles, ιδανικά για το πρωί στο γραφείο, το απόγευμα στη βόλτα, το βράδυ στο ποτό αλλά και για μία επίσημη περίσταση. Αυτή τη σεζόν ειδικά, τα πράγματα είναι απλά και πιο εύκολα, αφού υπάρχουν τόσες επιλογές που σίγουρα κάποια θα μπορείς να κάνεις μόνη σου και να σου ταιριάζει. 

Αυτά τα 3 που δεις εδώ είναι σίγουρα μέσα στα trends και μάλλον θα βρεις αυτό που θα ανανεώσει το hairstyle σου, ακόμα και την τελευταία στιγμή. 

Hairstyle #1

Ένα braided updo που θα μπορείς να κάνεις γρήγορα το πρωί για το γραφείο, αλλά και να του προσθέσεις αξεσουάρ για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Hairstyle #2

Δώσε άλλο ύγος στο απλό σου ponytail, κάνοντά το ropped. Απλά χωρίζεις την κοτσίδα σου σε δύο μέρη και αφού τα περάσεις με ένα gel θα τα περιστρέψεις μεταξύ τους και θα τα στερεώσεις με ένα λαστιχάκι. Τα μαλλιά σου θα δείχνου άψογα με ελάχιστο κόπο. 

Hairstyle #3

Ένα ακόμα hairstyle που μπορείς να κάνεις ακόμα και από το γραφείο είναι να μαζέψεις τα μισά μαλλιά σου πίσω με τσιμπιδάκια ή με ένα κοκαλάκι. Όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σου, αυτό το χτένισμα μπορείς να το κάνεις και να έχεις ένα κομψό αποτέλεσμα. 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife