5 εύκολα χτενίσματα για σένα που έχεις μακρύ καρέ

Πέμπτη, Ιανουάριος 25, 2018 - 09:45

Το καρέ είναι μία τάση που έχει συνεπάρει διάσημες και μη κυρίες με πολλές να ορκίζονται στο στιλ του κοντού και άλλες να παραμένουν πιστές στο μακρύ καρέ. Το λεγόμενο lob είναι όντως ένα από τα πιο στιλάτα αλλά και βολικά κουρέματα, αφού ανανεώνει άμεσα το hairlook σου χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστείς μεγάλο μέρος του μήκους των μαλλιών. 

Αυτό το μήκος όμως –ειδικά αν έχεις συνηθίσει να έχεις μακριά μαλλιά- ίσως σε δεσμεύει στα χτενίσματα. Ανάλαφρες μπούκλες είναι αυτό που σίγουρα έχεις δοκιμάσει μετά το ίσιωμα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι όμως καθόλου δύσκολο το styling στο μακρύ καρέ, αφού μπορείς κάλλιστα να κάνεις διάφορα χτενίσματα που δεν θα χρειαστούν ιδιαίτερο κόπο και χρόνο. 

Δες το video που ακολουθεί και βρες το επόμενο lob hairstyle σου. Από τα wavy μαλλιά, μέχρι το half-up bun είναι όλα εξαιρετικά για το καθημερινό σου στιλ. Γιατί όχι και για πιο επίσημες περιστάσεις, αν προσθέσεις τα αγαπημένα hair accessories που φέτος είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλη τάση στο hairstyling. 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife