Το κούρεμα που πρέπει να δοκιμάσεις το 2018

Τετάρτη, Ιανουάριος 10, 2018 - 10:00

Το καρέ, καλώς ή κακώς, είχε και έχει μία πορεία που δύσκολα θα αναχαιτιστεί από άλλο κούρεμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανανεωθεί και να δεχθεί μικρές πινελιές που θα δώσουν μία φρεσκάδα στο καθημερινό σου hairstyle. Είμαι σίγουρη ότι το έχεις ανάγκη, γι’ αυτό καλό είναι να σκεφτείς μία διαφορετική τάση στο κούρεμα με γαλλική εσάνς. 

Το κούρεμα που έχει ήδη ξεκινήσει να εξαπλώνεται φέρει το όνομα ‘’feathery bangs’’ και έχει να κάνει με αφέλειες, αλλά όχι αυστηρές. Ουσιαστικά μιλάμε για τις κλασσικές ‘’curtain bangs’’, οι οποίες δεν σου είναι καθόλου άγνωστες. Μπορείς να τις κάνεις σε κάθε μήκος μαλλιών κυρίως αν έχεις μακρύ καρέ ή ακόμα καλύτερα θα ταιριάξουν σε ένα shag κούρεμα.

Οι γαλλίδες είναι πιστές σε κάθε είδους αφέλειες και φαίνεται ότι αυτές κυριάρχησαν για τη νέα σεζόν, λόγω της ελευθερία ς που σου χαρίζουν. Είναι κομψές, είναι κλασσικές, καθόλου βαρετές κι έχουν μία μοναδική κίνηση. Δεν είναι πολύ δύσκολο να τις φτιάχνεις και το κυριότερο είναι ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε τόσο στο κομμωτήριο για τριμάρισμα. 

Αν λοιπόν, σκέφτεσαι να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου με τον καινούριο χρόνο, τότε μην ξεχάσεις να αναφέρεις και να συζητήσεις με τον κομμωτή σου τις ανέμελες αφέλειες ή αλλιώς φράντζα. Θα σε καταλάβει και θα σου δώσει την κατάλληλη συμβουλή για να τις υιοθετήσεις στο δικό σου προσωπικό στιλ. 
 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife