Να πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου για να ταιριάζουν με το σκουφάκι σου

Τετάρτη, Ιανουάριος 24, 2018 - 08:30

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να χρησιμοποιήσεις όλα εκείνα τα χειμερινά αξεσουάρ που τόσο σ’ αρέσουν αλλά σπάνια το επιτρέπει ο ζεστός καιρός. Ένα από αυτά είναι το σκουφάκι, που εκτός από πρακτικό –όντως σε κρατάει ζεστή- είναι και στιλάτο. Και νομίζω υπάρχουν φορές που θες να το βάλεις ακόμα κι αν δεν νιώθεις ότι σου χρειάζεται. 

Αυτό όμως συχνά είναι πρόβλημα για μαλλιά σου, τα οποία με τα μάλλινα σκουφιά ηλεκτρίζονται και χαλάνε και η αλήθεια είναι πώς αν πριν έχεις αφιερώσει χρόνο δεν είναι ότι καλύτερο. Μπορείς όμως, να σκεφτείς μερικά hairstyles που θα ταιριάξουν με το σκουφάκι ή το καπέλο σου, αλλά ταυτόχρονα θα σου χαρίσουν στιλ και θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Πριν από σένα, οι αγαπημένες vloggers έχουν βρει τη λύση και αν δεις το παρακάτω video, τότε ίσως σε καλύψει και σε ετοιμάσει για το επόμενο hairstyle – με το σκουφάκι ή το καπέλο παρακαλώ.

 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife