Ο hairstylist των celebrities, Chris Appleton μοιράζεται το μυστικό του για του για ένα half-up ponytail

Τετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2018 - 08:45

Ο Chris Appleton είναι διάσημος hairstylist του οποίου τα χέρια εμπιστεύονται celebrities όπως η Kim Kardashian και η Ariana Grande. Όταν λοιπόν, μιλάει για τα μυστικά και σου δείχνει πώς να κάνεις ένα από τα πιο hot χτενίσματα της σεζόν δεν μπορείς παρά να δώσεις τη δέουσα σημασία.

Το half-up ponytail έχει κάνει δυναμικά επανεμφάνιση στα trends και οι celebrities δεν διστάζουν αν το επιλέξουν ακόμα και για πιο επίσημες εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι ότι αν το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αυτό το χτένισμα μπορεί να δώσει άλλον αέρα ακόμα και σε μία red carpet εμφάνιση και ο Appleton έχει τον τρόπο. 

Το μυστικό είναι ο όγκος, γι’ αυτό οι μπούκλες με ψαλίδι μαλλιών είναι ένα βήμα που θα σου τον χαρίσει με τον πιο κομψό τρόπο. Το επόμενο και πιο βασικό όπως είναι να βρεις ένα extension hair clip που θα σταθεί στα μισά πιασμένα μαλλιά σου και θα τους δώσει επιπλέον όγκο αλλά και κίνηση. Φυσικά, χρειάζεται κι αυτό το κομμάτι το χεράκι σου για να μοιάζει με τα υπόλοιπα μαλλιά σου και τότε το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες όμως, μπορείς να παρακολουθήσεις το παρακάτω video, με τον ίδιο τον Chris Appleton να δίνει οδηγίες καθώς φτιάχνει ένα half-up ponytail. 

 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife