Angelina Jolie - Brad Pitt: Πωλείται η ιδιαίτερη έπαυλή τους

By Evelina Kyrasta Jan 06, 2018

Μπορεί η Angelina Jolie και ο Brad Pitt να μετρούν ήδη δύο χρόνια χωριστά, φαίνεται όμως πως τα διεθνή Μέσα δεν θα βαρεθούν ποτέ να ασχολούνται με οτιδήποτε αφορά στα ονόματά τους.

Αυτή τη φορά, το πάλαι ποτέ ευτυχισμένο ζευγάρι βρέθηκε στο προσκήνιο λόγω της υπερπολυτελέστατης, μεσαιωνικής αισθητικής έπαυλής του στο Long Island, η οποία ψάχνει νέο ιδιοκτήτη έναντι μόλις (!) 55 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πριν βιαστείτε να πείτε πως το ποσό είναι εξωφρενικό, θα τολμήσουμε να σχολιάσουμε πως η κατοικία αυτή του 1987 –ονόματι Sassafras- αξίζει τα εκατομμύριά της και με το παραπάνω. 

Η συνολική έκτασή της –που είναι γεμάτη μονοπάτια για περιπάτους- ανέρχεται στα 2.000 τ.μ και περιλαμβάνει εκτός από την έπαυλη, έναν ιδιωτικό κόλπο που μπορεί να «φιλοξενήσει» έως και τρία jet ski, γιοτ μήκους 25 μέτρων, αλλά και μικρότερα σκάφη μαζί με τα απαραίτητα βοηθητικά φουσκωτά. Bonus, μία μεσαίου μεγέθους τεχνητή λίμνη.

Διαθέτει μεγάλες βεράντες, εξωτερικό μπαρ, τεραστίων διαστάσεων πισίνα, γήπεδο τένις, θερμαινόμενο εξωτερικό τζακούζι και επιπλέον ένα ξύλινο καταφύγιο και μία παραθαλάσσια cabana της οποίας οι καλεσμένοι και τα παιδιά του πρώην ζευγαριού τιμούσαν ιδιαιτέρως.

Όσον αφορά στο εσωτερικό της, διαθέτει 25 δωμάτια και δύο τεράστιους ξενώνες βρετανικής αισθητικής, τζάκια, πολυτελέστατη σάλα και αξιοζήλευτη κουζίνα. Το μεσαιωνικό στοιχείο με τα πολυτελή μάρμαρα και τις ξύλινες οροφές βασισμένες στην αρχιτεκτονική των καθεδρικών ναών, κάνει τη μονοκατοικία αυτή τόσο ξεχωριστή που δύσκολα θα έπαιρνε κανείς την απόφαση να την αποχωριστεί. 

Όλα αυτά, πάντως, δεν εμπόδισαν το ζευγάρι να πάρει την απόφαση να «απαλλαγεί» από την κατοικία που κάποτε στέγαζε έναν από τους πιο αξιοζήλευτους έρωτες του Hollywood…

 

On Instagram @kyrastev