Απήγαγαν εικονικά τη Meghan Markle για δύο ημέρες

Δευτέρα, Μάρτιος 12, 2018 - 09:15

Δεν είναι μόνο η επιλογή νυφικού, οι πρόβες και οι γόβες θέμα όταν πρόκειται για έναν βασιλικό γάμο. Υπάρχουν κι άλλα ζητήματα στα οποία πρέπει να προετοιμαστεί η νύφη και αυτά αφορούν στην ασφάλειά της.

Έτσι λοιπόν, η Meghan Markle εκπαιδεύτηκε για δύο ημέρες στην ύπαιθρο του Χερεφορντσάιρ για το πώς θα αντιδράσει σε ενδεχόμενη απαγωγή της.

Η εκπαίδευση της μέλλουσας Δούκισσας του Σάσεξ έγινε από μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του βρετανικού στρατού (SAS) και στο πλευρό της κατά την διάρκεια της άσκησης ήταν ο πρίγκιπας Harry.

Σύμφωνα με το σενάριο της εκπαίδευσης, η Meghan έπεσε θύμα απαγωγής και κρατήθηκε ως όμηρος, ενώ στην προσπάθεια απελευθέρωσής της χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά πυρά, ώστε η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι να είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει μια επίθεση εναντίον της.

«Παρόλο που η Meghan γνώριζε ότι δεν ήταν μια πραγματική κατάσταση σίγουρα θα είχε φοβηθεί. Χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά πυρά για να ξέρει πώς ακούγονται οι πυροβολισμοί, σε περίπτωση που βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση», ανέφερε πρώην αξιωματικός των βρετανικών ειδικών δυνάμεων μιλώντας στη Daily Express.

Μεταξύ άλλων διδάχθηκε πώς να... χτίσει τη σχέση της με τους απαγωγείς της. Στην εκπαίδευση συμμετείχαν οι καλύτεροι και πιο σκληροί Βρετανοί κομάντος και σίγουρα, όπως λέει ο πρώην αξιωματικός «η Meghan Markle θα βρήκε την εμπειρία τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, εξαντλητική».

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife