Η αδερφή της Ζιζέλ παντρεύτηκε και μας έκανε να ζηλέψουμε για έναν και μόνο λόγο

By Evelina Kyrasta Feb 20, 2018
Thumbnail

Η Rafaela Bündchen είναι η μικρότερη αδελφή της Ζιζέλ και επέλεξε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να παντρευτεί με τον εκλεκτό της καρδιάς της και μάλιστα δίπλα στο κύμα.

Η μικρότερη από τις αδελφές Bündchen επέλεξε νυφικό του οίκου Watters το οποίο ήταν κάτι παραπάνω από κατάλληλο για τον χαλαρό και θαλασσινό γάμο που επέλεξε να διοργανώσει.

Η Gisele θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram να κάνει μια αφιέρωση για την ιδιαίτερη οικογενειακή στιγμή και δημοσίευσε γαμήλια φωτογραφία του ζευγαριού. Σε αυτή η Rafaela ποζάρει με τον σύζυγό της και θέα το ηλιοβασίλεμα.

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Η Gizele έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό της: «Θα μας μείνει αξέχαστο να είμαστε με την μικρότερη αδελφή μας και την αληθινή της αγάπη σε μια τόσο ιδιαίτερη ημέρα. Εύχομαι να συνεχίσουν να αγαπούν ο ένας τον άλλον και να περπατούν πλάι πλάι για πάντα. Σας αγαπώ και τους δύο».

Δεν έχασε την ευκαιρία λόγω της ημέρας να ποζάρει φιλώντας τον σύζυγό της και να του υπενθυμίσει πόσο πολύ τον αγαπάει. Λογικό δεν είναι να ζηλέψουμε λίγο; Θάλασσα, ηλιοβασίλεμα και έρωτας... 

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

On Instagram @kyrastev