Η Jennifer Aniston έγινε 49 και το γιόρτασε ακριβώς όπως έπρεπε

Τρίτη, Φεβρουάριος 13, 2018 - 09:15

Η Jennifer Aniston στις 11 Φεβρουαρίου έγινε αισίως 49 ετών. Τι καλύτερο από το γιορτάσεις τα γενέθλια σου μαζί με αγαπημένα πρόσωπα και ιδίως τις κολλητές σου;

Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για την Jennifer Aniston και κάνει τα πάντα για να μας τοπ δείξει. Βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα, ανοίγει το ασύλληπτα όμορφο σπίτι της και μας δείχνει πως η αισθητική της είναι υψηλού επιπέδου και περνάει καλά με τον σύζυγό της.

Μια φίλη της, η Nίνα Χάλγουορθ, που είναι στυλίστρια θέλησε να ανεβάσει στο Instagram κάποιες φωτογραφίες της Aniston από την ημέρα των γενεθλίων της που έκαναν θραύση. Οι λήψεις δείχνουν την ηθοποιό να βγαίνει από το αυτοκίνητο και μάλιστα επέλεξε να συμπεριλάβει και μια φωτογραφία που τη δείχνει να σκύβει να πάρει κάτι από το εσωτερικό του αμαξιού. Τα σχόλια για το καλλίγραμμο κορμί της πήραν κι έδωσαν.

 

A post shared by @nina.clare on

 

A post shared by @nina.clare on

Μια άλλη πολύ καλή της φίλη, η παραγωγός Aleen Keshishian ανέβασε μια ομαδική φωτογραφία την οποία αφιερώνει στην Aniston, την αδερφή της από άλλη μητέρα όπως λέει. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε και την Courteney Cox.

 

A post shared by aleenkeshishian (@aleenkeshishian) on

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife