Η Kaia Gerber σχεδιάζει Capsule συλλογή για τον Karl Lagerfeld

By Evelina Kyrasta Jan 17, 2018
Thumbnail

Μία ακόμα συνεργασία έρχεται να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον τον κόσμο της μόδας. Η Kaia Gerber -κόρη της Cindy Crawford- και ο Karl Lagerfeld συνεργάζονται και δημιουργούν την πρώτη Capsule Collection Karl Lagerfel x Kaia. Η όμορφη Kaia έχει ήδη μία λαμπρή πορεία στα 16 της χρόνια και η πρώτη της συνεργασία επιβεβαιώνει το γεγονός ότι πρόκειται για το επόμενο top model που θα κυριαρχήσει στον κόσμο της μόδας. 

Η συλλογή θα περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου και θα συνδυάζει την παριζιάνικη αισθητική του brand Karl Lagerfeld με το νεανικό, West Coast στιλ της Kaia. Και οι δύο μεριές δηλώνουν ενθουσιασμένες και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας. 

Τη συνεργασία ανακοίνωσε ο Karl Lagerfeld και παραπάνω βλέπεις το αντίστοιχο post στο Instagram. 

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που διάσημη σχεδιαστές εμπνέονται από μοντέλα και influencers για τις συλλογές τους και μάλιστα δημιουργούν γραμμές που φέρουν το όνομά τους και είναι πολύ κοντά στην προσωπική τους αισθητική. Η πιο διάσημη αυτών είναι η πολύ πετυχημένη συνεργασία της Gigi Hadid με τον Tommy Hilfiger και κάτι αντίστοιχο προβλέπουμε και τον φρέσκο συνδυασμό του ταλαντούχου Karl με την πολλά υποσχόμενη Kaia Gerber. 

On Instagram @kyrastev