Η Kylie Minogue δηλώνει πως νιώθει θλίψη που δεν έγινε μητέρα

By Evelina Kyrasta Feb 20, 2018
Thumbnail

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Sunday Times, η Kylie Minogue μιλάει χωρίς περιστροφές για την επιθυμία της να γίνει μητέρα η οποία δεν εκπληρώθηκε ποτέ. Δεν κρύβει τα λόγια της και σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μιλάει για τη θλίψη που της έχει φέρει αυτό το κομμάτι που λείπει από το παζλ της ζωής της.

«Φυσικά αναρωτιέμαι το πώς είναι να είσαι μητέρα και να κοιτάζεις τα μάτια του παιδιού σου... αλλά το πεπρωμένο σου είναι το πεπρωμένο σου. Θα ήταν ψέμα εάν έλεγα ότι αυτό δεν με θλίβει, αλλά δεν εγκλωβίζομαι σ' αυτό. Δεν μπορώ. Εννοώ, τι μπορώ να κάνω για αυτό;», είπε η 49χρονη τραγουδίστρια, μιλώντας στο περιοδικό.

Σχετικά με το αν θα μπορούσε να ισορροπήσει τις απαιτήσεις που έχει ένα παιδί παράλληλα με την καριέρα της, η Kylie λέει: «Αν με κάποιο θαύμα έμενα έγκυος αυτή τη στιγμή της ζωής μου, θα μπορούσα άραγε να το διαχειριστώ; Βρέθηκα σε αυτόν τον δρόμο πολλές φορές».

Η τραγουδίστρια, που τον Μάιο γίνεται 50, έχει αναλύσει πολλές φορές την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά και μάλιστα έχει γράψει το τραγούδι «Flower» για το ανεκπλήρωτο μητρικό της ένστικτο.

Όταν έγινε θεία και η αδελφή της έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η ανάγκη της Kylie Minogue γιγαντώθηκε. Μάλιστα η Ντάνι, που είναι επίσης τραγουδίστρια και ηθοποιός, σε παλιότερη συνέντευξή της είπε ότι είναι «μεγάλη η θλίψη», για την μεγαλύτερη αδελφή της η έλλειψη ενός παιδιού. «Είναι μεγάλη η θλίψη γι αυτήν και για μένα και με έκανε να καταλάβω πόσο ευλογημένη είμαι που έγινα μητέρα», δήλωσε στο περιοδικό Sunday Telegraph.

On Instagram @kyrastev