Η Meghan Markle σπάει έναν ακόμα κανόνα του παλατιού

By Evelina Kyrasta Mar 24, 2018
Thumbnail

Η Meghan Markle ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, έναν γάμο που είναι σίγουρα ο πιο πολυαναμενόμενος της χρονιάς. Έχει αρχίσει λοιπόν, εκτός από τις προετοιμασίες του γάμου που δεν είναι καθόλου λίγες, να μαθαίνει και τους άτυπους και μη κανόνες του βρετανικού παλατιού. Οι ενδυματολογικές επιλογές είναι μέσα στη λίστα, αλλά σε αυτό το κομμάτι η όμορφη Meghan φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια της Kate Middleton και να μην υπακούει στους αυστηρούς ενδυματολογικούς κανόνες του παλατιού. 

Στην πρόσφατη κοινή της εμφάνιση με τον πρίγκιπα Harry στο Belfast στην Ιρλανδία, η Meghan Markle έκανε μία από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις της αλλά έσπασε τους κανόνες με τα μαλλιά της.

Εμφανίστηκε με ένα χαμηλό messy bun, πράγμα αδιανόητο για το παλάτι, αφού δεν νοείται γυναίκα να βγει έξω με σινιόν που δεν είναι άψογο. Αν ειδικά, σκεφτεί κανείς ότι το 1950 περίπου οι γυναίκες δεν μπορούσαν καν να δείχνουν τα μαλλιά τους και τα καπέλα ήταν μονόδρομος, τότε μπορείς να καταλάβεις το μεγάλο βήμα της Meghan Markle, η οποία μέχρι τώρα αν και δεν είναι η πιο υπάκουη νύφη, έχει αρχίζει να προσαρμόζεται στα καθήκοντά της. 

On Instagram @kyrastev