Η Mila Kunis κυκλοφορεί τελείως αμακιγιάριστη και μας αρέσει πολύ

By Evelina Kyrasta Mar 16, 2018
Thumbnail

Όταν είσαι διάσημη -ηθοποιός, τραγουδίστρια δεν έχει σημασία- πρέπει πάντα να φροντίζεις την εικόνα σου και την εξωτερική σου εμφάνιση, μιας και αυτό είναι το «όπλο» σου, από το οποίο και ζεις άλλωστε. Δεν μπορείς να κυκλοφορείς άβαφη, ατημέλητη και με τους παπαράτσι να καραδοκούν για μία σου φωτογραφία.

Το παραπάνω είναι αλήθεια , πως θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος σκέψης για όλες τις stars του Hollywood εκεί έξω, όμως όσο περίεργο και αν σου φαίνεται υπάρχουν πολλές από αυτές που δεν τον τηρούν και προτιμούν να κυκλοφορούν αμακιγιάριστες και με casual ρούχα γιατί έτσι νιώθουν πιο άνετες.

Μία από αυτές λοιπόν είναι και η Mila Kunis, η οποία α.) έχει φτιάξει υπέροχο σώμα και β.) είναι πολύ πιο όμορφη όταν είναι αμακιγιάριστη (άποψη μας φυσικά). Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Los Angeles σε μία καθημερινή και πρωινή βόλτα της και πραγματικά μας άρεσε πολύ. Η 34χρονη ηθοποιός φορούσε ένα λευκό πουλόβερ κι ένα τζιν παντελόνι, το οποίο τόνιζε το ιδιαίτερα καλλίγραμμο κορμί της, ενώ το τελείως αμακιγιάριστο πρόσωπο της, ήταν αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Για το σώμα της βέβαια δεν χρειάζεται να σου πούμε κάτι περισσότερο, αρκεί να σου θυμίσουμε μόνο πως είναι μαμά δύο παιδιών.

Δες τις φωτογραφίες της εδώ.

On Instagram @kyrastev