Η Rihanna έγινε 30, φόρεσε κάτι απροσδιόριστο και το γιόρτασε

By Evelina Kyrasta Feb 22, 2018
Thumbnail

Το «κακό» κορίτσι της μουσικής είναι από τις πιο επιδραστικές φιγούρες στη μόδα. Φοράει όλες τις τάσεις πρώτη, σχεδόν τις καθορίζει και υιοθετώντας ένα τολμηρό και ατίθασο στιλ, καταφέρνει πάντα να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η Riri χθες ωστόσο, γιόρτασε τα 30 της χρόνια με ένα ιδιωτικό πάρτι γενεθλίων με λίγους πολύ κοντινούς φίλους και την οικογένεια της.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο The Pool, στο Manhattan και ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν οι πιο λαμπεροί σταρ όπως ο Leonardo DiCaprio, η Paris Hilton, Chris Zylka, Toni Braxton και, φυσικά, η καλύτερη φίλη της Melissa Forde.

Η μητέρα της φυσικά δεν έλειπε από το πλευρό της κι ήταν εκείνη στην οποία αφιέρωσε την παιδική της φωτογραφία που έσπασε τα κοντέρ των likes.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Και η μητέρα της όμως με τη σειρά της της αφιέρωσε μια φωτογραφία και όλη της την αγάπη. 

 

 

A post shared by Monica Fenty (@monica_fenty) on

 

Η Rihanna δεν θα μπορούσε να μην είναι εντυπωσιακή στο πάρτυ της. Επέλεξε μια δημιουργία Saint Laurent από τη συλλογή Spring 2018, με φούξια μετάξι που δημιουργούσαν έναν περίεργο όγκο ενώ το τελείωμα ήταν επίσης πολύ ενδιαφέρον. Το ρούχο συνδυάστηκε με διαμαντένια κοσμήματα και τα μαλλιά της ήταν χαλαρές βαγκ μπούκλες.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

On Instagram @kyrastev