Jennifer Aniston - Justin Theroux: Φαίνεται πως αυτός είναι ο λόγος του διαζυγίου

By Evelina Kyrasta Feb 18, 2018
Thumbnail

Μπορεί τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και portals να τρίβουν τα χέρια τους με τη φήμη επανασύνδεσης Jennifer Aniston – Brad Pitt, αλλά η αλήθεια είναι πολύ μακριά μιας και τίποτα σοβαρό δεν δείχνει μια τέτοια σχέση.

Όμως, όλοι απορούν γιατί ένα φαινομενικά τόσο ταιριαστό ζευγάρι όπως η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η αιτία διαζυγίου που έχει αρχίσει να διαφαίνεται μπορεί για τους περισσότερους από εμάς να μοιάζει αστεία, αλλά για το πρώην ζευγάρι ήταν κάτι παραπάνω από σοβαρή.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, ο Justin Theroux ήθελε να μείνουν στη Νέα Υόρκη, ενώ η Τζένιφερ, στο Λος Άντζελες. Ο πρώτος προτιμούσε την μητρόπολη των ΗΠΑ λόγω δουλειάς και η ηθοποιός το LA γιατί η ζωή για τους σταρ εκεί παρέχει περισσότερη ιδιωτικότητα και ασφάλεια από τους παπαράτσι.

Τελικά, μετά το γάμο η Jennifer Aniston μετακόμισε στο διαμέρισμα του συζύγου της στο West Village της Νέας Υόρκης, αλλά σύντομα φαίνεται να μετάνιωσε για την υποχώρηση. Η ζωή εκεί ήταν πολύ θορυβώδης και δύσκολη για την ηθοποιό η οποία βρισκόταν σε καταδίωξη από τους παπαράτσι. Οι φωτογράφοι περνούσαν συχνά όλη τη μέρα τους σε ένα πάρκο απέναντι από το σπίτι τους καταγράφοντας την κάθε της κίνηση ενώ η ίδια δεν μπορούσε να κάνει βήμα χωρίς να έχει φωτορεπόρτερ να την ακολουθεί.

Μαρτυρίες από ανθρώπους κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν πως η κατάσταση ήταν συχνά αφόρητη για την Jennifer Aniston και πως ο Justin Theroux στην προσπάθειά του να βελτιώσει τις συνθήκες προσπάθησε να κάνει ακόμη και συμφωνία με τους φωτογράφους ώστε να έχουν μια φορά τη μέρα τις εικόνες που ήθελαν και να την αφήνουν ήσυχη.

Συχνά όμως ακόμη και οι γείτονες του ζευγαριού ήταν μαζί με τους φωτογράφους για να μπορέσουν να δουν την ηθοποιό από κοντά. Όμως πολλοί γείτονες ήταν δυσαρεστημένοι με όλο αυτό το πανηγύρι στην περιοχή και έδειχναν ξεκάθαρα πως θα προτιμούσαν το ζευγάρι να μην έμενε κοντά τους.

Ένα από τα περιστατικά που περιγράφονται αναφέρει πως μια μέρα βρήκαν τη μηχανή του Justin Theroux γεμάτη λουκάνικα και πως η Jennifer Aniston ήταν πολύ θυμωμένη γιατί πίστευε πως το είχε κάνει κάποιος γείτονας για να τους δείξει πως δεν τους ήθελε εκεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Jennifer Aniston κατέληγε μερικές φορές να μένει σε ξενοδοχεία προκειμένου να έχει ησυχία ενώ ο σύζυγός της γενικά μπορούσε να ζήσει ανενόχλητος και χαλαρός με τους φίλους του χωρίς να επηρεάζεται η καθημερινότητά του.

Όλο αυτό κράτησε πολύ καιρό, λέει η ίδια πηγή, και σημειώνει πως καμία από τις πλευρές δεν έδειχνε να υποχωρεί. Σταδιακά αυτή η διαφωνία οδήγησε στη ρήξη, σημειώνουν οι «φίλοι» του ζευγαριού. Η Jennifer Aniston αισθανόταν άβολα και αφιλόξενα στη Νέα Υόρκη και ο Justin Theroux δεν ήθελε με τίποτα να αποχωριστεί τον μεγάλο κύκλο γνωριμιών του και τους φίλους του εκεί. Όσο και αν προσπάθησαν αυτό δεν λειτούργησε.

On Instagram @kyrastev