Με άρωμα… Sex and the City: Το σπίτι της Kim Cattrall θα έκανε υπερήφανη τη Samantha Jones

By Evelina Kyrasta Jan 14, 2018

Μπορεί η ιδέα για μία τρίτη ταινία «Sex and the City» να έπεσε στο κενό, η θρυλική σειρά, όμως, εξακολουθεί να λατρεύεται από γυναίκες όλων των ηλικιών ακόμα και 14 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου της επεισοδίου.

Η Kim Katrall που έγραψε τη δική της τηλεοπτική και κινηματογραφική ιστορία ως υπερσεξουαλική και ακομπλεξάριστη Samantha Jones, παρά το μετρημένο του χαρακτήρα της, αποδεικνύει πως ο ρόλος της στην επιτυχημένη παραγωγή του HBO την επηρέασε σε μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην αισθητική της. 

Αυτό μπορεί να διακρίνει κανείς κοιτάζοντας τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού που η ίδια αγόρασε και διαμόρφωσε σύμφωνα με το προσωπικό της γούστο στη Νέα Υόρκη. Λιτό, χωρίς υπερβολές στο μέγεθος ή τη διακόσμηση, μα συνάμα πολύ εντυπωσιακό, το διαμέρισμα αυτό περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια, σαλόνι, μεγάλη τραπεζαρία, γραφείο, φουαγιέ και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα –μιας και η Kim λατρεύει το μαγείρεμα-, με αυτό που ξεχωρίζει να είναι το υπνοδωμάτιο της το οποίο έχει τον δικό του προτζέκτορα για… κινηματογραφικές προβολές. 

Το σπίτι αυτό μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει, καθώς πρόκειται για έναν πολύ προσεγμένο χώρο που κάνει όποιον εισέλθει σε αυτόν να αισθανθεί σαν στο σπίτι του. 

Προσεκτικά διακοσμημένο και με έμφαση στη λεπτομέρεια, θα εντυπωσίαζε σίγουρα τη Samantha Jones, με την όμορφη Kim να παραδέχεται πως το σπίτι αυτό το έχει λατρέψει.

Μεταξύ μας, έχει κάθε λόγο…

On Instagram @kyrastev