Με νέα σύντροφο ο Justin Theroux και μάλιστα 25χρονη

By Evelina Kyrasta Mar 14, 2018
Thumbnail

Φαίνεται πως δεν έχασε καιρό και για να είμαστε σωστοί, μάλλον η σχέση είχε προηγηθεί του επίσημου χωρισμού. Ο λόγος για τον Justin Theroux, πρώην πλέον της Jennifer Aniston που όλα δείχνουν πως έκανε το επόμενο βήμα.

Η 25χρονη που φέρεται ως η νέα του σύντροφος λέγεται Petra Collins και ήταν η «εμμονή» τους όπως χαρακτηριστικά λέει ο φιλικός του κύκλος.

Η Καναδή καλλιτέχνιδα, φωτογράφος και μοντέλο, γνωρίστηκε με τον 46χρονο ηθοποιό σε μια καλλιτεχνική σκηνή της Νέας Υόρκης και από τότε κόλλησαν. Μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό: «Ο Justin και η Petra βγαίνουν εδώ και κάποιο καιρό. Αυτός επιμένει ότι είναι απλά φίλοι αλλά φαίνεται πως έχει εμμονή μαζί της».

Μάλιστα ο Justin Theroux στις 9 Φεβρουαρίου είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram όπου ήταν μαζί με την Petra Collins και οι δύο τους φορούσαν μπλουζάκια του σχεδιαστή Adam Selman.

 

A post shared by @justintheroux on

Ενδιαφέρον έχει πως η Selena Gomez η οποία ήταν καλή φίλη της φωτογράφου, την έκανε unfollow στο Instagram… και φυσικά όλοι λένε πως αυτό συνέβη εξαιτίας της σχέσης της με την Jennifer Aniston. Ο χρόνος θα δείξει!

On Instagram @kyrastev