Meghan Markle: Ό,τι φοράει εξαφανίζεται από τα ράφια και γίνεται χρυσός

By Evelina Kyrasta Jan 24, 2018
Thumbnail

Δεν έχει περάσει καιρός από την ανακοίνωση των αρραβώνων της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, αλλά είναι σίγουρα αρκετός για να απασχολούν ήδη την κοινή γνώμη και να έχουν τους φανατικούς θαυμαστές τους. Κυρίως η Meghan Markle, η οποία απέδειξε ότι αυτά που διαβάζεις στα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα καμιά φορά, έχει αποκτήσει το δικό της κοινό και καθώς φαίνεται είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στην Βρετανία. 

Η όμορφη Meghan, ακολουθώντας τα βήματα της Kate Middleton, κερδίζει όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές επιλογές της, οι οποίες μάλιστα φέρουν βρετανική υπογραφή και βοηθούν σε μεγάλο βαθμό τη δημοτικότητα των brands αλλά και κατ’ επέκταση την οικονομία. 

Πρόσφατα, η Meghan Markle επισκέφθηκε το Cardiff της Ουαλίας, φορώντας ένα τζιν παντελόνι από την ουαλική Huit Denim, συνεχίζοντας να στηρίζει τη βρετανική μόδα. Να σου θυμίσω ότι έχει ήδη κρατήσει τσάντα της σκωτσέζικης εταιρίας Strathberry, η οποία και ξεπούλησε. Το ίδιο έγινε και με το τζιν, φέρνοντας μάλιστα την εταιρία στο σημείο να μην μπορεί να ανταποκριθεί στην τόσο μεγάλη παραγωγή. 

H ιδρύτρια της εταιρίας, Κλερ Χάιετ, μιλώντας για το γεγονός δήλωσε: ‘’έχουμε δει σίγουρα μια αύξηση στις παραγγελίας από τότε που η Μέγκαν φόρεσε τα τζιν μας, δεν μπορούμε όμως να τα κατασκευάσουμε τόσο γρήγορα. Ήταν μία ωραία έκπληξη για μας και μια μεγάλη ώθηση για τους υπαλλήλους μας να την δουν σαν δικιά τους. Αυτή τη στιγμή προσλαμβάνουμε περισσότερους υπαλλήλους για να μπορέσουμε να παράγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τζιν’’.

Σε αυτό το σημείο να προσθέσω ότι η Meghan φόρεσε ένα μαύρο, μάλλινο μπλουζάκι από τα M&S, αξίας 45 λιρών και φυσικά εξαφανίστηκε από κάθε ράφι του καταστήματος. Περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια αυτού φαινομένου Meghan και μέχρι που μπορεί να φτάσει. 
 

On Instagram @kyrastev