OMG! Η Oprah Winfrey αποκαλύπτει πως έχει μπανιέρα στο σχήμα του σώματός της

By Evelina Kyrasta Mar 15, 2018
Thumbnail

Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε τη Δευτέρα στην εκπομπή «The Late Late Show» πως το να κάνει μπάνιο, είναι, χωρίς αμφιβολία, το αγαπημένο της χόμπι. Επομένως είχε νόημα να επενδύσει πολλά χρήματα στην καλύτερη επιλογή της αγοράς.

«Έχω μια χειροποίητη μπανιέρα» δήλωσε η Γουίνφρεϊ στον οικοδεσπότη Τζέιμς Κορντέν ενώ δίπλα της κάθονταν η Ρις Γουίδερσπουν και η Μίντι Κάλινγκ.

Όπως ήταν λογικό όλοι άρχισαν να κοιτούν με περιέργεια περιμένοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την μπανιέρα της διάσημης και ζάμπλουτης κυρίας της αμερικανικής τηλεόρασης.

Αποκάλυψε πως η μπανιέρα είναι σκαλισμένη από μάρμαρο και όνυχα και πως χωρούν σε αυτήν «μερικοί άνθρωποι». Κι όμως αυτό δεν ήταν το πιο παράξενο, είχε και συνέχεια!

«Ωστόσο, είναι σκαλισμένη στο σχήμα του σώματός μου» δήλωσε η Όπρα με τον Κορντέν να απαντά «Σταμάτα!» και να πετά στον αέρα τις σημειώσεις του.

«Σας το είπα, το μπάνιο είναι το χόμπι μου, το παίρνω πολύ σοβαρά» είπε η Γουίνφρεϊ. Η μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης είχε εξηγήσει το πόσο μεγάλη σημασία είχε για την ίδια η μπανιέρα της, στη Vogue τον Αύγουστο του 2017.

«Ειλικρινά, προήλθε από το γεγονός ότι μεγάλωσα με τον πατέρα μου, σε ένα μικρό σπίτι όπου όλοι μοιραζόμασταν την ίδια μπανιέρα» είχε πει. «Κι όταν επέστρεφα στο σπίτι, αφού είχα περάσει μέρες σε ξενοδοχεία και βλέποντας τις ωραιότερες μπανιέρες στον κόσμο, έβλεπα την μικρή μπανιέρα μας, ορκίστηκα πως ποτέ αποκτούσα το δικό μου σπίτι, θα αγόραζα στον εαυτό μου μια καλή μπανιέρα!».

On Instagram @kyrastev