Sarah Jessica Parker: Hardcore στα 52 της για χάρη ερωτικής σκηνής στο «Divorce»

By Evelina Kyrasta Feb 20, 2018
Thumbnail

Η Sarah Jessica Parker έχει μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία της να αποφεύγει τις ερωτικές και γυμνές σκηνές στις ταινίες και τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί. 

Ενδεικτικό της στάσης της αυτής είναι το γεγονός πως αν και στις έξι σεζόν και τις δύο ταινίες «Sex and the City» είδαμε πολλάκις τις τρεις συμπρωταγωνίστριές της, Kim Cattrall, Kristin Davis και Cynthia Nixon να εμφανίζονται γυμνές για χάρη του σεναρίου, εκείνη –παρότι ήταν η κεντρική περσόνα της σειράς- απέφυγε εντέχνως οποιαδήποτε γυμνή ή hardcore σεξ σκηνή.

Έχει γίνει γνωστό, άλλωστε, πως είχε όρο στο συμβόλαιό της να μη γραφτεί για εκείνη καμία γυμνή ή προκλητική σκηνή που θα την έκανε να αισθανθεί άβολα. 

«Δεν ένοιωθα άνετα με τις γυμνές σκηνές ή εκείνες με τα sex toys και την αγοραία γλώσσα. Γι’ αυτό και δεν μπήκα στη διαδικασία κανενός απ’ τα δύο. Ο χαρακτήρας που υποδύθηκα, η Carrie, φίλησε πολλούς άντρες αλλά μέχρι εκεί», έχει δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της, φαίνεται όμως πως ήρθε η ώρα να… δοκιμάσει τις αντοχές της στα 52 της χρόνια.

Τι εννοούμε; 

Ότι έφτασε (επιτέλους) η στιγμή τα υπόλοιπα κορίτσια του «Sex and the City» να πάρουν την εκδίκησή τους κι εμείς να την απολαύσουμε στην πιο hardcore σκηνή της καριέρας της!

Στον 2ο κύκλο του «Divorce» -της νέας επιτυχημένης σειράς όπου πρωταγωνιστεί-  η Sarah βρέθηκε να γυρίζει μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Steven Pasquale, μία σκηνή που δεν θα περιμέναμε ποτέ από εκείνη. Για την ακρίβεια, μία σκηνή που μας θύμισε έντονα κάτι από… Samantha Jones!

Χρειάστηκαν μόνο ένας καναπές και απόλυτα ερωτική διάθεση για να κάνουν τη Sarah Jessica πρώτο θέμα συζήτησης στον διεθνή Τύπο.

Είσαι έτοιμη να δεις την επίμαχη σκηνή; 

On Instagram @kyrastev