Σοκάρει η ανάρτηση της Caitlyn Jenner που αποκάλυψε το πρόβλημα καρκίνου της

By Evelina Kyrasta Mar 21, 2018
Thumbnail

Η διάσημη transgender Caitlyn Jenner δημοσίευσε μια δυνατή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οπού δείχνει πως η απροσεξία δυστυχώς πληρώνεται.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 68χρονη εθεάθη στο Μαλιμπού πριν από λίγες μέρες καθώς οι παπαράτσι την κατέγραψαν να κυκλοφορεί με ένα τσιρότο στη μύτη. Όπως ήταν λογικό, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν.

Τελικά η Caitlyn Jenner έσπευσε να λύσει η ίδια τις απορίες καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία που αποκαλύπτει πως κάτω από το τσιρότο υπάρχει μια μεγάλη πληγή. «Πρόσφατα έπρεπε να αφαιρέσω από τη μύτη μου τη ζημιά που έπαθα από τον ήλιο. Να φοράτε πάντα αντηλιακό», έγραψε.

Το περιοδικό People μεταδίδει πως έχει αποκλειστικές πληροφορίες ότι η Jenner υπεβλήθη σε αφαίρεση βασικοκυτταρικoύ καρκινώματος, κάτι που αποτελεί το συχνότερο είδος καρκίνου του δέρματος στη λευκή φυλή. Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα προκαλεί τοπική ιστική καταστροφή, δηλαδή είναι τοπικά μόνο διηθητικός, επιθετικός και καταστροφικος. Σπάνια όμως, μπορεί να δώσει και απομακρυσμένες μεταστάσεις, που μπορεί να απειλήσει τη ζωή του ασθενούς.

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

On Instagram @kyrastev