Στους Beckham η βασίλισσα της οικογένειας είναι η Harper και ιδού η απόδειξη

Τρίτη, Μάρτιος 13, 2018 - 10:00

Η μικρή Harper είναι η αδυναμία όλων στο σπίτι και κυρίως τον αρσενικών. Οι γονείς της Victoria και του David Beckham δεν χάνουν ευκαιρία να ασχοληθούν μαζί της αλλά και να εκφράσουν δημόσια την αγάπη και τη φροντίδα τους.

Το ίδιο κάνει και ο μεγάλος γιος της οικογένειας, Brooklyn Beckham που τη λατρεύει και επιδιώκει να βρίσκεται συνέχεια μαζί της.

Ο Brooklyn Beckham επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι για λίγες ημέρες με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και όπως ήταν φυσικό θέλησε να περάσει χρόνο με την αγαπημένη του αδελφή Harper.

Ο 19χρονος σπουδάζει φωτογραφία στη Νέα Υόρκη και πλέον μοιράζει το χρόνο του μεταξύ των δύο χωρών. Όταν όμως επιστρέφει, ο χρόνος του είναι αφιερωμένος στη μικρή πρωτίστως. Έτσι και αυτή τη φορά, φόρεσαν τις γαλότσες τους, ντύθηκαν παρόμοια και τσαλαβούτησαν στα νερά της υπαίθρου, κάτι που σίγουρα χάρηκαν πολύ.

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife