Πρόγραμμα και στην γκαρνταρόμπα του σχολείου

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 11, 2017 - 10:45

Είτε είναι 2 ετών και ξεκινάει τώρα σχολείο, είτε 12 και μπορείτε για λίγο ακόμα να βοηθήσετε το παιδί επηρεάζοντας λίγο τις επιλογές των λουκ για το σχολείο, το πρόγραμμα της γκαρνταρόμπας θα αποδειχθεί ευεργετικό. Η επιλογή των ρούχων ειδικά όσον αφορά τα κορίτσια μπορεί να γίνει ένα πραγματικό μαρτύριο για την μαμά. Τα πρωινά που η προετοιμασία για το σχολείο είναι δύσκολη, η διαδικασία της επιλογής των ρούχων μπορεί να γίνει πολύ επίπονη για όλους. Μια λύση είναι να βάλουμε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο σχολικό ντύσιμο. Διαλέγουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρούχα και προσπαθούμε να κάνουμε το ντύσιμο μια ρουτίνα πριν από τον ύπνο. 

Φτιάχνουμε μια λίστα με τα ρούχα που αρέσουν στο παιδί μας.

Σορτς

Βερμούδα 

Κολάν

Jeans

Σαλοπέτα

Sporty Look

Επιλέξτε 5 μπλούζες και 5 κάτω μέρη και αφήστε το παιδί να φτιάξει τα σύνολα και να διαλέξει ποιά μέρα θέλει να φοράει ποιό.

 

4moms.gr

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife