Το κόλπο για να μη σκιστεί το καλσόν σου την ώρα που πας να το φορέσεις

Κυριακή, Δεκέμβριος 24, 2017 - 10:30

Το να φορέσεις καλσόν αποτελεί από μόνο του μια διαδιακσία άγχους, μην τυχόν και σκιστεί την ώρα που πας να το φορέσεις αλλά και κατά τη διάρκεια της εξόδου σου. Η αλήθεια είναι πως κατά ένα περίεργο λόγο όταν έχεις μόνο ένα καλσόν, τότε αυτό θα σκιστεί και τελευταία στιγμή θα ψάχνεις για εναλλακτική λύση. Παρκάτω θα διαβάσεις πως μπορείς με απλό τρόπονα κάνεις το καλσόν πιο ανθεκτικό ώστε να μη χρειαστεί να τρέχεις τελευταία στιγμή για καινούργιο αυτές τις γιορτές. 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι που και πως θα το αποθηκεύσεις. Τα καλσόν, επειδή είναι πολύ ευαίσθητα, πρέπει να διατηρούνται κρύα ώστε να είναι πιο ανθεκτικά στα σκισίματα. Ο χώρος που μπορεί να σου προσφέρει αυτό δεν είναι άλλος από την κατάψυξη σου. Ναι καλά ακούσες, αποθήκευσε τα καλσόν σου στην κατάψυξη, αφού πρώτα τα έχεις ξεπλύνει με κρύο νερό. Οι χαμηλές θερμοκρασίες θα δυναμώσουν τις ίνες κάνοντας το καλσόν σου πιο ανθεκτικό. 

Επιπλέον tip: Βάλε λακ στα πέλμα σου αλλά και σε όλο το καλσόν και κάνε ακόμη πιο σκληρές τις ίνες του για έξτρα αντοχή. 

Καλή επιτυχία!

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife