Κι όμως, μέχρι τώρα φορούσες το λάθος σουτιέν μέσα από τα λευκά ρούχα

Πέμπτη, Ιανουάριος 4, 2018 - 09:15

Ξυπνάς το πρωί, ετοιμάζεσαι για τη δουλειά και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις πλυμένο το κατάλληλο σουτιέν για να φορέσεις μέσα απο το λευκό πουκάμισο.Τα μπεζ και τα άσπρα σουτιέν έχουν εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να σε πιάνει απελπισία και τελικά να διαλέγεις άλλη μπλούζα, που δε θα διαγράφεται το εσώρουχο. Βέβαια, υπάρχει και η κατηγορία των γυναικών που δεν τους ενοχλεί να φαίνεται το μαύρο σουτιέν τους μέσα από τη λευκή μπλούζα, τουναντίον μάλιστα επιδιώκουν να φαίνεται μιας και το θεωρούν αρκετά sexy.

Ωστόσο, τώρα αναφερόμαστε στις γυναίκες που δε θέλουν μια τέτοια εμφάνιση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το office look. Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως υπάρχει το ιδανικό σουτιέν, που δε φαίνεται από λευκά tops και φυσικά δεν είναι ούτε το μπεζ ούτε φυσικά το λευκό αλλά το κόκκινο. Ναι, καλά άκουσες! Το κόκκινο σουτιέν, σύμφωνα με ενδυματολόγους, είναι η ιδανική επιλογή εσωρούχου για να φορέσεις με τα λευκά σου ρούχα.

Πως γίνεται αυτό; Μα φυσικά υπάρχει απάντηση και θα τη μάθεις αμέσως τώρα!

Το κόκκινο χρώμα απορροφά με τέτοιο τρόπο την ακτινοβολία του φωτός, με τέτοιο τρόπο που να ανακατεύεται απόλυτα με το χρώμα οποιουδήποτε υφάσματος κι αν φοράς.

Την επόμενη φορά που θα σου συμβεί κάτι αντίστοιχο, το καλό που σου θέλουμε είναι να μην πανικοβληθείς και να δοκιμάσεις το κόκκινο σουτιέν σου. Μια δοκιμή αρκεί για να ξεδιαλύνει οποιαδήποτε αμφιβολία έχεις. 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife