Η Louis Vuitton άνοιξε pop-up store μόνο για ugly sneakers

Σάββατο, Φεβρουάριος 17, 2018 - 11:30

Σίγουρα θα έχεις δει εκείνα τα τεράστια αθλητικά παπούτσια που όμορφα δεν τα λες σε καμία περίπτωση, αλλά όλες οι fashionistas τα φορούν. Ο Raf Simons είναι ο υπεύθυνος για αυτή επιστροφή των ugly sneakers που θυμίζουν το στιλ από την αμερικάνικη επαρχεία του ’90. Ο οίκος Balenciaga τα ονόμασε ‘’Triple S’’ και τώρα θα τα δεις και από την Louis Vuitton σε μία νέα εκδοχή. 

Αν και ο οίκος Louis Vuitton είναι γνωστός για την απαράμιλλη κομψότητα και τη γαλλική ταυτότητα που του προσδίδει στιλιστικό κύρος, αποφάσισε να εντάξει τα ‘’Archlight.sneakers’’ στη συλλογή του για την άνοιξη του 2018 και τώρα δημιούργησε ένα pop-up store στην Νέα Υόρκη αφιερωμένο σε αυτά.

Δεν ξέρω αν είσαι έτοιμη να τα δοκιμάσεις, αν σου αρέσουν ή αν δεν θες να τα βάλεις ποτέ στα πόδια σου, πάντα σε λίγο τα ugly sneakers θα πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις και τα βλέπεις παντού. 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife