Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι κάτι παραπάνω από τέλειο

Τετάρτη, Δεκέμβριος 13, 2017 - 10:15

Η Jennifer Aniston είναι από τις αγαπημένες ηθοποιούς του Hollywood, αφού πολλές γυναίκες τη θαυμάζουν όχι μόνο για το ταλέντο της στην υποκριτική αλλά για το στιλ και γενικότερα τη στάση ζωής της. Είναι μια από τις ηθοποιούς που πολύ συχνά μοιράζεται με τους θαυμαστές της πράγματα της καθημερινότητάς της και πράγματα που την κάνουν να διατηρείται όμορφη και κομψή.

 

A post shared by smartwater (@smartwater) on

 

Ωστόσο, ποτέ δεν είχαμε την τύχη να δούμε το σπίτι που μοιράζεται με τον αγαπημένο της Justin Theroux. Αυτή τη φορά όμως η Aniston, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, φωτογραφήθηκε για πρώτη μέσα στο σπίτι της, δείχνοντάς μας την υπέροχη κατοικία που διατηρεί στην Καλιφόρνια. Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ανέβηκαν στο instagram, με την ίδια να μη διαθέτει κανένα λογαριαμό στα social media.

 

A post shared by smartwater (@smartwater) on

 

Όσον αφορά στη διακόσμηση του σπιτιού, πρόκειται για ένα ζεστό και οικείο σπίτι, που τα βιβλία και τα προιόντα μακιγιάζ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Όλο το σπίτι είναι σε γήινες αποχρώσεις με το έντονο και σκούρο γκρι να κυριαρχεί σε όλους τους χώρους.

 

A post shared by smartwater (@smartwater) on

 

A post shared by smartwater (@smartwater) on

 

A post shared by smartwater (@smartwater) on

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife