Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να κρεμάσεις ένα πουλόβερ

Σάββατο, Ιανουάριος 20, 2018 - 08:30

Μπορεί τόσο καιρό να έχεις βολευτεί τα πουλόβερ σου στα συρτάρια και στα ντουλάπια ωστόσο σίγουρα θα σε βολεύει περισσότερο αν τα κρέμαγες για να μπορείς να τα  βλέπεις καλύτερα όταν τα χρειάζεσαι. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο τα γλιτώνεις από την ακαταστασία που μπορεί να υπάρχει μέσα στα συρτάρια σου αλλά και από την καταστροφή τους όταν μπλεόκνται και με άλλα κομμάτια που δεν πρέπει.

Φυσικά, το να κρεμάσεις ένα πουλόβερ μπορεί να μη σου φαίνεται και η πιο σωστή επιλογή μιας και μπορεί να ξεχειλώσουν αλλά και να αφήσει σημάδια στην περιοχή των ώμων. Εμείς βρήκαμε τον σωστό τρόπο για να κρεμάσεις ένα πουλόβερ και να αποφύγεις όλα τα παραπάνω.

Αρκεί να δεις το παρακάτω video και να μάθεις τον σωστό τρόπο.

 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife