Κάνε τα πουλόβερ σου να μοιάζουν καινούρια με ένα απλό tip

Δευτέρα, Ιανουάριος 8, 2018 - 10:15

Η αγαπημένη εποχή των πουλόβερ έφτασε, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει απαραίτητα κομμάτια για τα χειμερινά σου look. Η καθημερινή τους χρήση όμως αλλά και τα χρόνια που μπορεί να τα έχεις, τα κάνουν να δείχνουν παλιά με αποτέλεσμα να μη θέλεις να τα φορέσεις και να αναζητάς συνεχώς καινούρια. 

Το ίδιο συμβαίνει δυστυχώς με τα περισσότερα μάλλινα ρούχα, τα οποία δεν είναι απαραίτητα φθηνά, να γεμίζουν από τα ενοχλητικά κομπάκια που τα κάνουν να μοιάζουν παλιά χωρίς όμως να είναι. Εμείς ωστόσο σου βρήκαμε τη λύση, ώστε την επόμενη φορά που θα τα βγάλεις από τη ντουλάπα σου και η εικόνα τους δε θα σε ικανοποιήσει με ένα απλό trick να τα κάνεις να αναζωογονηθούν. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα παλιό ξυραφάκι, με το οποίο θα ξυρίσεις με απαλές κινήσεις ολα τα μάλλινα ρούχα σου και σίγουρα θα δείξουν σαν καινούρια.

Αν έχεις αμφιβολία δες και το video:

 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife