Το κόλπο για να διατηρείται πάντα καθαρή η μπανιέρα

Κυριακή, Δεκέμβριος 10, 2017 - 09:00

Ο καθαρισμός του μπάνιου μπορεί να μην αποτελεί ευχάριστη υπόθεση αλλά πρέπει να γίνεται συχνά και σωστά για να αποφεύγονται τα μικρόβια. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορούν να παρατείνουν λίγο τη διαδικασία του καθαρισμού, αφού θα το διατηρούν καθαρό για περισσότερο καιρό.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθούμε στο μυστικό για να έχεις πεντακάθαρη μπανιέρα για περισσότερο καιρό. Ένα μυστικό, το οποίο δεν έχει να κάνει  με τον καθαρισμό της αλλά με το να τη διατηρείς καθαρή και αστραφτερή χωρίς κόπο.

Για αυτό το λόγο, το μυστικό δεν έχει να κάνει με το καθαριστικό που χρησιμοποιείς αλλά με το αφρόλουτρο ή το σαπούνι που συνηθίζεις να πλένεσαι. Αν χρησιμοποιείς σαπούνι για να κάνεις μπάνιο καλό είναι να το σταματήσεις άμεσα, αφού είναι αυτό που ευθύνεται για τους λεκέδες που μένουν τη ντουζιέρα. Τα λιπαρά και τα έλαια που περιέχονται στο σαπούνι αφήνουν λεκέδες στη ντουζιέρα και χρειάζονται έντονο καθάρισμα για να απομακρυνθούν. Σε αντίθεση με το αφρόλουτρο που λειτουργεί από μόνο του σαν καθαριστικό και δεν αφήνει υπολείμματα στη μπανιέρα.

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife