Το έριξες στην κραιπάλη; Αυτό το xmas workout θα σώσει την κατάσταση

Τετάρτη, Δεκέμβριος 27, 2017 - 11:00

Κάτι τα εορταστικά τραπέζια, κάτι οι λιχουδιές των ημερών και κάτι τα μελομακάρονα που όπου κι αν πας βρίσκεις μπροστά σου, το κακό δεν ήθελε και πολύ να γίνει. Έφαγες πολύ (και καλά έκανες), το χάρηκες και αισθάνεσαι λιγάκι πιο φουσκωμένη από ό,τι συνήθως.

Πρώτον, δεν έχεις τον παραμικρό λόγο να αγχώνεσαι. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Και δεύτερον δεν είσαι η μοναδική γυναίκα στην οποία συνέβη αυτό.

Απόδειξη; Η απήχηση που έχει ένα νέο βίντεο στο YouTube το οποίο παρουσιάζει μερικές εύκολες «χριστουγεννιάτικες» ασκήσεις -υπό τη μουσική του «All I Want For Christmas» της Mariah Carey μάλιστα!- στις οποίες μπορείς να επιδοθείς και στο σπίτι σου και οι οποίες θα σε βοηθήσουν να επανέλθεις στη φόρμα σου και να μην κερδίσεις έξτρα πόντους στα δύσκολα σημεία του κορμιού σου από όλα τα καλούδια που τρως και που θα συνεχίσεις να τρως μέχρι το τέλος των γιορτών. 

Πρόκειται για ένα πεντάλεπτο workout που η καθεμία από εμάς μπορεί να κάνει –ακόμα και οι πιο αρχάριες- προκειμένου να νιώσει γεμάτη ενέργεια και να… ξεφορτωθεί της τύψεις!

Βάλε τα γιορτινά σου κολάν και ξεκινάμε!

Είσαι έτοιμη; 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife