Γυμνασμένοι κοιλιακοί και ζουμερά οπίσθια; Αυτό είναι το εύκολο workout που χρειάζεσαι

Σάββατο, Φεβρουάριος 3, 2018 - 12:45

Αρκετά με το φαί, τα ποτό, τα γλυκά και τις υπερβολές. Πέρασα και ο Ιανουάριος, ο μήνας προσαρμογής από τις γιορτές στο νέο έτος, και τώρα έρχεται η ώρα που το καλοκαίρι ζωντανεύει σαν εικόνα στο μυαλό.

Γι' αυτό, ήρθε η ώρα να… ανασυνταχθούμε και να βάλουμε τον οργανισμό μας σε νέες αθλητικές περιπέτειες προκειμένου να δούμε το σώμα μας να επιστρέφει στα φυσιολογικά του κιλά και την όψη που εμείς η ίδιες επιθυμούμε για εκείνο. 

Με ποιον τρόπο; Με ένα εύκολο workout που έκανε την εμφάνισή του στο YouTube μερικές ώρες πριν και φέρει την υπογραφή της αγαπημένης trainer των γυναικών, Hailey Sani!

Στο νέο της βίντεο, η Hailey μας καλεί να γυμνάσουμε τους κοιλιακούς και τους γλουτούς μας, με ένα πρόγραμμα εύκολο μα συνάμα εξαιρετικά αποτελεσματικό. Η περιοχή της κοιλιάς σφίγγει, ενώ αυτή των γλουτών ανασηκώνεται δείχνοντας τα οπίσθιά μας πιο ζουμερά και σαφώς ανορθωμένα!

Ναι, σαν αυτά των αγαπημένων μας stars.

Εσύ θα πεις όχι; Πιες τον χυμό σου, φόρα το κολάν σου, επιστράτευσε την καλή σου διάθεση και δες το σώμα σου να αλλάζει μέσα στις πρώτες εβδομάδες.

Ξεκινάμε; 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife