Κάψε το περιττό λίπος της κοιλιάς. Το θαυματουργό πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις

Πέμπτη, Ιανουάριος 11, 2018 - 01:00

Δεν είναι κρυφό πως οι περισσότερες γυναίκες παραπονιούνται για τη συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς, μιας και το συγκεκριμένο σημείο είναι ένα από τα πλέον δυσκολότερα για να απαλλαγεί από το τοπικό πάχος.

Δυστυχώς, οι αγαπημένες μας «απαγορευμένες» λιχουδιές έχουν την τάση να «κάθονται» στην περιοχή της κοιλιάς με αποτέλεσμα όσο και να γυμναζόμαστε, οι κοιλιακοί των ονείρων μας να μην εμφανίζονται ποτέ. 

Εδώ ακριβώς βρίσκεται το μυστικό: Όσο και να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου, αν δεν υιοθετήσεις μια ισορροπημένη διατροφή απαλλαγμένη από λιπαρά, το αποτέλεσμα που περιμένεις δεν θα το δεις. Λιγότερες θερμίδες και πολλή άσκηση είναι ο συνδυασμός που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου αν αποφασίσεις να απαλλάξεις το κορμί σου από το περιττό λίπος.

Και τι καλύτερο από ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τον σκοπό αυτό; Ο λογαριασμός «Lose belly fat» στο YouTube μας παρουσιάζει ένα τέτοιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια μίξη ασκήσεων που «χτυπούν» ακριβώς στην πηγή του κακού, βοηθώντας όλες μας να σφίξουμε, να χάσουμε πόντους και σιγά σιγά να δούμε να σχηματίζονται οι κοιλιακοί που πάντα θέλαμε. 

Όχι, το workout αυτό δεν είναι από τα πιο εύκολα που θα δοκιμάσεις. 

Αξίζει, όμως, την προσπάθεια μέχρι την τελευταία σταγόνα ιδρώτα που θα χύσεις.

Είστε έτοιμες κορίτσια; 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife