Οι 5 ασκήσεις «του σπιτιού» για τέλεια ανορθωμένο στήθος

Τετάρτη, Φεβρουάριος 7, 2018 - 10:15

Το φυσικό στήθος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το περιποιημένο από τα χεράκια του πλαστικού χειρουργού, αν ξέρεις να το γυμνάσεις σωστά.

Η ανόρθωση δεν είναι κάτι αναπόφευκτο, αρκεί να γνωρίζεις τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να γυμναστείς ακριβώς στα σημεία που θέλεις. Ξέρεις, σε εκείνα τα πραγματικά δύσκολα σημεία που πολλές φορές παραλείπουμε να ασχοληθούμε μαζί τους ακόμα και στο γυμναστήριο καθώς… δεν τα θεωρούμε σημαντικά.

Ήρθε η ώρα να μάθεις τον τρόπο να γυμνάζεις σωστά το στήθος σου, προκειμένου αυτό να είναι δυνατό και στητό, δίνοντας την αίσθηση μιας πολύ σωστά γυμνασμένης γυναίκας που ξέρει να φροντίζει το σώμα της.

Ποιος είναι αυτός;

Η «μίξη» πέντε πολύ αποτελεσματικών ασκήσεων, τις οποίες –αυτό είναι το καλύτερο- μπορείς να κάνεις και στο σπίτι σου! 

Η fitness blogger Susana Yábar μας χάρισε ένα απολαυστικό δεκάλεπτο βίντεο στο οποίο μας εξηγεί βήμα – βήμα την εφαρμογή του προγράμματος ανόρθωσης δείχνοντας αναλυτικά το πώς πρέπει να κάνουμε την κάθε άσκηση για να κάνουμε το φυσικό μας στήθος υπέροχο στην όψη.

Το δοκιμάσαμε και μπορούμε να σου πούμε ότι νιώθεις το σώμα σου να αντιδρά στις ασκήσεις αυτές. Το αίσθημα είναι υπέροχο!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι την καλή σου διάθεση και όρεξη για γυμναστική.

Ιδού το πρόγραμμα που θα λατρέψεις…

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife