Οι 5 καλύτερες ασκήσεις κοιλιακών που γίνονται (και) στο σαλόνι σου

Κυριακή, Ιανουάριος 7, 2018 - 10:30

Το να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου δεν είναι πια κάτι τόσο σύνθετο, καθώς οι διασημότεροι personal trainers έχουν κατά καιρούς αποκαλύψει μερικά από τα πιο αποτελεσματικά «μυστικά» τους και παρουσιάσει τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε και αδυνατούμε να πετύχουμε την κοιλιά που ονειρευόμαστε. 

Μετά από όλα αυτά, δεκάδες προγράμματα γυμναστικής για κάθε σωματότυπο και ηλικία κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους στο YouTube, καλώντας μας να τα δοκιμάσουμε, να τα αξιολογήσουμε και στην περίπτωση που μείνουμε ικανοποιημένες, να τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας. 

Το βίντεο που ξεχώρισε την τελευταία εβδομάδα, παρουσιάζει τις 5 καλύτερες ασκήσεις για την ενδυνάμωση των κοιλιακών μας, το οποίο υπόσχεται να μας βοηθήσει να γυμναστούμε ακόμα και από την άνεση του καναπέ μας. 

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι μια fitball (την οποία επιβάλλεται να προμηθευτούμε αν θέλουμε να μπούμε σε σταθερό πρόγραμμα) και την καλή μας διάθεση να διαπρέψουμε!

Το καλύτερο όλων; Οι συγκεκριμένες ασκήσεις δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστές γι’ αυτό και το συγκεκριμένο βίντεο αξίζει την προσοχή μας. 

Να και κάτι καινούργιο για το οποίο αξίζει να ενημερωθούμε.

Είστε έτοιμες κορίτσια;

 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife