Ώρα να εθιστείς στο workout της Jennifer Aniston για γυμνασμένα χέρια

Πέμπτη, Φεβρουάριος 1, 2018 - 08:30

Η Jennifer Aniston μας έχει αφήσει άφωνες ουκ ολίγες φορές με το πόσο υπέροχο φαίνεται το κορμί της μέσα στις στενές τουαλέτες που επιλέγει πάντα για το κόκκινο χαλί.

Και μπορεί τα βλέμματα όλων να τραβούν τα καλογυμνασμένα της πόδια, αλλά η όμορφη ηθοποιός φημίζεται και για τα καταπληκτικά αποτελέσματα που έχει το workout της στο επάνω μέρος του κορμιού της. Συγκεκριμένα, στα χέρια της.

Πράγματι, η Jennifer έχει καταφέρει να αποκτήσει αξιοζήλευτα γυμνασμένα χέρια, κάτι που πέτυχε με πολλή γυμναστική και πειθαρχία όσον αφορά στις ασκήσεις που της προτείνει ο γυμναστής της. Αυτόν τον καιρό, που οι εμφανίσεις στο red carpet είναι πολλές, η ίδια θέλει να… εξαντληθεί μέχρι τέλους προκειμένου να αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Εμείς, βρήκαμε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί για τα χέρια και το απολαύσαμε ιδιαιτέρως. Εσύ, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις για να πειστείς για τα θεαματικά του αποτελέσματα.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι δύο λάστιχα γυμναστικής όμοια με αυτά των trainers του βίντεο που ακολουθεί.

Enjoy! 

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife