Ο επιστημονικός λόγος που οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες

Κυριακή, Φεβρουάριος 18, 2018 - 09:30

Όλες θυμόμαστε πως κατά τις περασμένες δεκαετίες την τιμητική τους είχαν οι πολύ αδύνατες γυναίκες, με τις εξαντλητικές δίαιτες που οι γιατροί «έτρεμαν» να έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς στο γυναικείο κοινό.

Τα τελευταία χρόνια, το υπερβολικά αδύνατο πρότυπο γυναίκας μοιάζει να έχει χάσει πόντους μιας και οι γυναίκες με (πολύ) πλούσιες καμπύλες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού και έκαναν τα ζουμερά κορμιά να έρθουν ξανά στη μόδα μετά την εποχή τον pin up girls. 

Jennifer Lopez, Beyoncé και Kardashians απενοχοποίησαν πλήρως την περιφέρεια και τους ζουμερούς γλουτούς, ενώ οι γυναίκες ξεκίνησαν να προβάλουν ξανά τα σημεία που μέχρι πρότινος πάσχιζαν να εξαφανίσουν.

Και όπως φαίνεται αυτό αρέσει πολύ στους άντρες! Κάτι που εξηγείται επιστημονικά. 

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν λάβει χώρα σε διάφορα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πανεπιστήμια, οι έντονες γυναικείες καμπύλες πράγματι έχουν την τάση να διεγείρουν πολύ περισσότερο τα αρσενικά σε σχέση με τα αδύνατα κορμιά. 

Ο πρώτος –και κοινά αποδεκτός στην επιστημονική κοινότητα- λόγος είναι το ότι οι άντρες αντιλαμβάνονται τις καμπύλες ως σύμβολο αναπαραγωγικής ικανότητας. Οι juicy γυναίκες, πέρα από ότι το κορμί τους μοιάζει έτοιμο να φιλοξενήσει ένα παιδί, περνούν το μήνυμα πως είναι περισσότερο της οικογενείας, κάτι που αρέσει πολύ στο αντίθετο φύλο.

Εγκεφαλικές σαρώσεις έχουν αποδείξει πως υπάρχει πιο έντονη δραστηριότητα και διέγερση σε συγκεκριμένες περιοχές του ανδρικού εγκεφάλου στη θέα μιας γυναίκας με καμπύλες, σε σχέση με τη θέα μιας μικροκαμωμένης. Πώς εξηγείται αυτό; Στην πρώτη περίπτωση θεωρούν ότι αυτό που βλέπουν μπροστά τους είναι πιο… γήινο και σαφώς πιο υγιές.

Έρευνα του πανεπιστημίου του Bradford, υποστήριξε πρόσφατα πως τις πολύ αδύνατες γυναίκες επιλέγουν κυρίως οι υλιστές, την ώρα που οι πιο σωματικά δραστήριοι προτιμούν τις πιο χυμώδεις. 

Όσο για το πιο kinky στοιχείο; Οι άντρες έχουν πολλάκις υποστηρίξει πως οι πιο ζουμερές γυναίκες έχουν την τάση να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια του σεξ…

Αυτό που μπορούμε να πούμε εμείς, είναι πως κάθε κορμί έχει τη χάρη του. Με τα δυνατά του σημεία και τις ατέλειές του. Όλα είναι θέμα γούστου τελικά, γι’ αυτό το μόνο που μετράει είναι κάθε γυναίκα να μάθει να αγαπά το σώμα της όπως ακριβώς είναι.

Εξάλλου ρε κορίτσια, ας είμαστε ειλικρινείς: Αρέσουν σε όλες μας οι άντρες με κοιλίτσα; Δεν αρέσουν!

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife