Ο πιο απίστευτος τρόπος για να μειώσεις τη διάρκεια της περιόδου σου

Κυριακή, Ιανουάριος 21, 2018 - 09:00

Περίοδος, αυτό το βάσανο. Αυτές οι πέντε (κατά μέσο όρο) ημέρες κατά τις οποίες θέλεις να φας ό,τι υπάρχει μπροστά σου και να μείνεις στο κρεβάτι βλέποντας ταινίες, είναι σίγουρα τα πιο εφιαλτικά εικοσιτετράωρα και του δικού σου μήνα.

Είναι γνωστό και κατανοητό πως δεν είναι και το καλύτερό μας να ερχόμαστε αντιμέτωπες με τις δύσκολες αυτές ημέρες οι οποίες κάνουν την ψυχολογία μας να πέφτει… στα τάρταρα και τα νεύρα μας να είναι διαρκώς τεντωμένα. Δυστυχώς, ορισμένες γυναίκες βιώνουν αυτή την κατάσταση ακόμα και επτά με οκτώ ημέρες, με αποτέλεσμα να εξαντλούνται τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Τι θα έλεγες αν μάθαινες πως υπάρχει ένας φυσικός τρόπος για να κάνεις την περίοδό σου να διαρκέσει λιγότερο; Και μάλιστα, ένας τρόπος που δεν βάζει την υγεία σου στον παραμικρό κίνδυνο; 

Σύμφωνα με τον διακεκριμένο γυναικολόγο και διευθυντή του τμήματος στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, Dee Fenner, ο τρόπος αυτός δεν είναι άλλος από έναν καλό οργασμό!

Καλά διάβασες. Ένας οργασμός είναι ικανός να μειώσει τη διάρκεια ροής του αίματος και μάλιστα χωρίς εσύ να ταλαιπωρηθείς καθόλου. Σύμφωνα με τον επιστήμονα, αυτό συμβαίνει διότι κατά τη διάρκεια του οργασμού, το αίμα της περιόδου αποσυμπιέζεται λόγω συσπάσεων από τη μήτρα, με αποτέλεσμα η ροή να αυξάνεται και το «νεκρό» αίμα να αποβάλλεται πιο γρήγορα από το σώμα μας. 

Με άλλα λόγια, η ροή του αίματος αυξάνεται και η διάρκεια της περιόδου μειώνεται σημαντικά. Στην ουσία δηλαδή, δεν «κόβεις» την περίοδό σου μα επισπεύδεις με τον πιο απολαυστικό τρόπο την αποβολή του αίματος.

Καθόλου άσχημα…

instagram @lime_and_life

Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife Life doesn't require that we will be the best, only that we will try our best #quotes #quotesaboutlife #bestrong #tryhard #trust #collectmemories #cyprus #LimeLife I wake up like this #makeup #beauty #eyeshadow #mascara #cosmetics #instabeauty #beautygram #cateye #makeuptrends #beautyquote #fuckyou #oups🤐🙄#limelife #quotes 🙏🏻#quoteoftheday #stop #watering #dead #plants #people 
#saveenergy #spreadlove #cyprus #LimeLife