2 πράγματα χρήσιμα και ταυτόχρονα επικίνδυνα στο μπάνιο

Κυριακή, Ιανουάριος 21, 2018 - 09:45

Η κάθε γυναίκα ακολουθεί τη δική της ρουτίνα ομορφιάς, εξειδικευμένη και προσαρμοσμένη στις δικές της ανάγκες. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα κοινά που δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν και στο δικό σου μπάνιο, καθώς δεν είναι μόνο χρήσιμα, αλλά απαραίτητα. Αναφέρομαι στο σφουγγάρι ή το washcloth και στο ξυραφάκι. Αυτά τα δύο αντικείμενα όμως, όσο χρήσιμα είναι, τόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν αν δεν προσέξεις. 

Σφουγγάρι
Μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνο αν δεν το αποθηκεύεις σωστά. Μετά το μπάνιο καλό είναι να μην μένει βρεγμένο, ούτε εκτεθειμένο στην μπανιέρα. Το σωστό είναι μετά το ντους, να το πλένεις και να τα αφήνεις κάπου να στεγνώσει καλά, ίσως δίπλα στο καλοριφέρ. Αν μένει βρεγμένο, τότε είναι πολύ πιθανό να αναπτύξει μύκητες, η ύπαρξη των οποίων ευνοείται από την υγρασία. 

Ξυραφάκι
Έρχεται σε άμεση επαφή με την επιδερμίδα σου και με σημεία που είναι αρκετά ευαίσθητα. Το ξυραφάκι σου πρέπει να το αλλάζεις συχνά αλλά και να φροντίζεις οι λεπίδες του είναι προστατευμένες και να μην έρχονται συνεχώς σε επαφή με το νερό για τους ίδιους λόγους που δεν πρέπει να μένει βρεγμένο το σφουγγάρι. Οι μύκητες στο μπάνιο βρίσκουν ιδανικές συνθήκες να αναπτυχθούν και εσύ σίγουρα δεν θες να τους το κάνεις εύκολο. 

Λίγη προσοχή για να έχεις ένα προστατευμένο, υγιές και απαλό δέρμα πριν αλλά και μετά το ντους. 

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus