3 νέα αρώματα για να δοκιμάσεις το φθινόπωρο

Τετάρτη, Οκτώβριος 11, 2017 - 10:45

Η μυρωδιά συνδέεται στενά με τη διάθεση, η οποία με τη σειρά της επηρεάζεται από την εποχή και τις αλλαγές τις σε κάθε τομέα. Γι’ αυτό, δεν είναι καθόλου παράλογο, αν εσύ αλλάζεις το άρωμά σου ανάλογα με τις εποχές ή περιόδους αυτών. 

Όπως κι αν λειτουργείς με το άρωμά σου όμως, το σίγουρο είναι ότι μία ανανέωση για να ‘’ξυπνήσεις’’ λίγο τους οσφρητικούς σου κάλυκες δεν είναι καθόλου κακή. Γι’ αυτό στο limeandlife.com διαλέξαμε 3 νέα αρώματα από πολυτελείς οίκους για εκλεπτυσμένα γούστα. 

Το Gucci Bloom είναι το νέο άρωμα του πολυτελούς ιταλικού οίκου που θα σε μεταφέρει σε ολάνθιστους κήπους, όπως μαρτυρά και το όνομά του. Το minimal, ροζ μπουκάλι σε προδιαθέτει για μία πιο ρομαντική μυρωδιά που αφήνει την αίσθηση της πούδρας κι είναι αυτή η ιδιαίτερη πινελιά που το κάνει να μην είναι ένα ακόμα floral άρωμα. 

Ο οίκος Jean Paul Gaultier επιστρέφει με ένα άρωμα που μαρτυρά μία ιστορία μυστηρίου. Το Scandal είναι η συνέχεια του Classique που θα θυμάσαι από το μπουκάλι του σε σχήμα ενός γυναικείου σώματος. Το Scandal έχει δύο πόδια στο καπάκι του που ουσιαστικά ολοκληρώνουν ένα σμαντικό μέρος από το γυναικείο κορμί και σε προκαλούν να ανακαλύψεις τη σκανδαλώδη μυρωδιά που κρύβεται μέσα στο μπουκάλι. Είναι γλυκό και πικάντικο όσο πρέπει με μία ιδέα από λευκά λουλούδια. 

Ένα άρωμα μοναδικό και άκρως πολυτελές που θα σου θυμίσει την πιο θηλυκή και sexy πλευρά σου. Το Sexy Ruby είναι η πρόταση του Michael Kors γι’ αυτή τη σεζόν και εσύ δεν έχεις παρά να παίξεις το παιχνίδι του νέου αρώματος. Το κόκκινο μπουκάλι, παραπέμπει σε χρώμα και σχήμα σε ένα πολύτιμο ρουμπίνι, επομένως μπορείς να πάρεις μία ιδέα για το εσωτερικό του. Είναι φρουτώδες αλλά και γλυκό και η woody πλευρά του σε συνδυασμό με ελαφριές πινελιές πούδρας σου προσφέρουν μία μοναδική οσφρητική εμπειρία. 

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus