Ένα πανεύκολο body scrub για λαμπερή επιδερμίδα

Τρίτη, Ιανουάριος 30, 2018 - 09:30

Η απολέπιση στο σώμα περνάει σε δεύτερη μοίρα το χειμώνα, λόγου του ότι δεν αφήνεις εκτεθειμένο στο σώμα σου και μάλλον δεν σε ενοχλεί αν δεν είναι κάθε σημείο του σώματος απαλό και λαμπερό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν το χρειάζεσαι. Μπορεί να μην είναι πρώτο σου μέλημα, αλλά καλύτερα να το συμπεριλάβεις στη ρουτίνα που ακολουθείς στο ντους μία φορά την εβδομάδα για να μπορέσεις να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου απαλή και να μη χρειαστεί να προσπαθείς περισσότερο το καλοκαίρι.

Εξάλλου, καλό είναι να καθαρίσεις την επιδερμίδα σου από τα νεκρά κύτταρα, αφού όχι μόνο την αγριεύουν, αλλά δεν εμποδίζουν και την βαθιά της ενυδάτωση που προσφέρεις καθημερινά, απλώνοντας την κρέμα σώματος. 

How to: Ανακατεύεις σε ένα μπολ 1 1/2 κούπας καστανή ζάχαρη, 1 κούπα λευκή ζάχαρη, 1 κούπα ελαιόλαδο και ένα κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας. 

Όταν γίνουν ένα μείγμα, τότε πάρε το μπολ μαζί στο ντους και ακολούθησε την γνωστή διαδικασία. Παίρνοντας γενναιόδορες ποσότητες, ξεκινάς να κάνεις απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ξεκίνησε από τις πατούσες και συνέχισε ανβαίνοντας προς τα πάνω. Η ζάχαρη θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το ελαιόλαδο θα κρατήσει ενυδατωμένη την επιδερμίδα σου. Φυσικά η βανίλια θα αφήσει ένα υπέροχο άρωμα στο σώμα σου που θα λειτουργήσει και σαν έναν τρόπο mini αρωματοθεραπείας. 

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus