Πώς θα τα βγάλεις πέρα με τις τρίχες που γυρνάνε προς τα μέσα

Δευτέρα, Αύγουστος 6, 2018 - 09:45

Το καλοκαίρι η αποτρίχωση είναι ο μικρός βραχνάς σου. Όποια μέθοδο κι αν χρησιμοποιείς εκτός του λέιζερ, η συχνότητα αυξάνεται και το μικρό πρόβλημα που μάλλον αντιμετωπίζεις είναι οι ατίθασες τρίχες που γυρνάνε προς τα μέσα. Πώς όμως μπορείς να τις επαναφέρεις εύκολα; 

Η λύση θέλει υπομονή αλλά είναι αποτελεσματική. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αποστειρώσεις ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια και σιγά σιγά να την τραβήξεις. Κάψε τις άκρες του με έναν αναπτήρα και πέρασέ το με λίγο καθαρό οινόπνευμα. 

Είναι μία αποτελεσματική λύση που θα σε σώσει από τυχόν ερεθισμούς, αν και καλό είναι πριν την αποτρίχωση να κάνεις ένα scrub, το οποίο βοηθά τη διαδικασία και μειώνει τις πιθανότητες να γυρίσουν οι τρίχες. 

Ωστόσο, αν το πρόβλημα παραμένει, τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις μέθοδο αποτρίχωσης. Αν για παράδειγμα χρησιμοποιείς ξυραφάκι, δοκίμασε τη μέθοδο με τις ταινίες ή το λέιζερ, το οποίο είναι σαφώς η πιο αποτελεσματική και μόνιμη λύση. 
 

instagram @lime_and_life

Dreamy & Creamy!
«Φωλιές» με τυρί ricotta, φρέσκα berries και μόνο 80 θερμίδες! #phyllo #ricotta #berries #dessert #cookbook
#recipe ➡️ Link in bio @lime_and_life Njoy the weekend with the people you love! 🌲🌳🌿
#weekendmode #relax #breathe #njoy #smile #nature #troodos #mountain Coffee Table Grouping...
#interior #deco #ideas #coffeetables #matchymatchy #atmospheric #neutral #homey It’s an “ADD TO CART” kinda day... #hellofriday #oh #weloveyou #weekendloading #bestwaytostarttheday #freshlybaked #cakes @tastezest #nicosia Love is the answer... #loveistheanswer #art #modernart #gallery #bondstreet #london #einsteinknowsbest #quotes #quotesforlife