2 πανεύκολα καθημερινά μακιγιάζ που θα κάνεις σε λιγότερα από 5 λεπτά

Δευτέρα, Ιανουάριος 29, 2018 - 09:30

Το καθημερινό μακιγιάζ καλό είναι να διαρκεί όσο το δυνατόν λιγότερο. Ειδικά αν είσαι από εκείνες που δεν θέλουν να θυσιάσουν με τίποτα τον ύπνο τους, αλλά θέλουν να είναι περιποιημένες κάθε μέρα, τότε το μακιγιάζ έχει πολύ συγκεκριμένο χρόνο μέσα στην όλη προετοιμασία και μάλιστα μόλις λίγα λεπτά. 

Γρήγορες κινήσεις που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη είναι τα 2 βασικά σημεία που πρέπει να έχει το πρωινό σου μακιγιάζ αλλά να είναι και σε ουδέτερες αποχρώσεις για να μπορεί να σε συνοδεύσει παντού και με τα πάντα. 

Η vlogger Allana Davison έχει 2 άψογα μακιγιάζ να σου δείξει που δεν γίνεται να μην μπορείς να τα κάνεις μόνη. Το πρώτο διαρκεί μόλις ένα λεπτό  -δύο το πολύ στην αρχή- και το δεύτερο διαρκεί 5 λεπτά. Και τα δύο θα σου χαρίσουν ένα freshy & glowy αποτέλεσμα και ξεκούραστη όψη, χωρίς καμία υπερβολή. 

L&L tip: Το δεύτερο μακιγιάζ είναι εύκολο να το μετατρέψεις και σε μία πιο έντονη εκδοχή για να σε συνοδεύσει στη βραδινή σου βόλτα. Λίγο μολύβι στα μάτια και πιο έντονο κραγιόν μάλλον είναι αρκετά. 

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus