5 διαφορετικοί τρόποι για να υιοθετήσεις το glitter στο μακιγιάζ

Σάββατο, Φεβρουάριος 3, 2018 - 10:00

Είναι ξεκάθαρο ότι το eyeliner θα είναι μία σταθερά στις τάσεις του μακιγιάζ σε κάθε σεζόν. Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το στιλ, τα cat eyes θα είναι πάντα μία σίγουρη, στιλάτη και sexy επιλογή για το μακιγιάζ σου και είναι στο χέρι σου να την υιοθετήσεις στη καθημερινή σου ρουτίνα ή να το εντάξεις στις πιο επίσημες εκδοχές του. 

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις σταθερό χέρι, τα cat eyes δεν είναι σίγουρα μία ασφαλής κίνηση για το μακιγιάζ. Ωστόσο, είμαι σίγουρη ότι για όλες υπάρχει ο σωστός τρόπος για να βάλουν eyeliner και με λίγη προσπάθεια το αποτέλεσμα θα είναι όπως το θες. Μπορεί την πρώτη φορά να σου πάρει τη διπλάσια ώρα απ’ αυτό που περίμενες, αλλά σταδιακά το χέρι σου θα μάθει την κίνηση και τότε θα έχεις ένα sexy βλέμμα πολύ γρήγορα. 

Επειδή οι τάσεις από τα catwalks σου προσφέρουν ένα σωρό εναλλακτικές και διαφοροποιημένες εκδοχές, καλό είναι να μάθεις τις επιλογές σου και να υιοθετήσεις αυτή ή αυτές που σου ταιριάζουν περισσότερο. Το video παρακάτω θα σου δείξει 5 διαφορετικούς τρόπους για ένα cat eye makeup, γι’ αυτό θέλω την προσοχή σου, λίγη εξάσκηση και πολλά sexy βλέμματα. 

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus