Η πιο hot παλέτα για τον καινούριο χρόνο

Σάββατο, Δεκέμβριος 30, 2017 - 10:15

Το 2018 ίσως είναι η χρόνια που το glitter θα απογειωθεί με συντροφιά τα metallics. Το χρυσό, το ροζ χρυσό, το ασημί και το bronze θα παραμείνουν, αλλά δεν μπορώ παρά να σου αναφέρω και τις νέες αφίξεις που θα αλλάξουν λίγο τα δεδομένα. Οι φυσικές, ζεστές αποχρώσεις, είναι λοιπόν εδώ για να κάνουν το μακιγιάζ σου λίγο πιο ‘’φλογερό’’ χωρίς να είναι υπερβολικό. 

Τα καλά νέα λοιπόν, έρχονται από την Urban Decay, η οποία συμπληρώνει την Naked σειρά της με την ‘’Naked Heat’’ παλέτα σκιών. Πρόκειται για 12 εντελώς νέες αποχρώσεις που καλύπτουν μία τεράστια χρωματική γκάμα. Από το σκούρο σοκολατί μέχρι το ιριδίζον, απαλό ροζ, η κάθε απόχρωση μπορεί να φορεθεί μόνη της αλλά και σε συνδυασμό. Η Naked Heat είναι σαφώς η παλέτα που πρέπει να βάλεις στη συλλογή σου για να μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά eye makeup looks από το πρωί ως το βράδυ. 

Η νέα παλέτα της Urban Decay έχει την ιδιότητα να δίνει το σωστό αποτέλεσμα χρωματικά, τόσο στις ξανθές όσο και στις μελαχρινές και οι κόκκινοι τόνοι που βρίσκονται σε πολλά από τα χρώματα θα σε βάλουν στο κλίμα του eye colored makeup trend. 

L&L tip: Ανάμειξε δύο ή και περισσότερες αποχρώσεις από την Naked Heat και θα φτιάξεις τις δικές σου αποχρώσεις, αυτές που θα ταιριάξουν στους τόνους της επιδερμίδας και θα αναδείξουν το χρώμα των μαλλιών αλλά και των ματιών σου. 

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife