Πες αντίο στα πρησμένα μάτια με μία αυτοσχέδια μάσκα ματιών

Σάββατο, Ιανουάριος 20, 2018 - 09:00

Τα πρησμένα μάτια μπορεί να οφείλονται στις πολλές ώρες που ξοδεύεις μπροστά στον υπολογιστή, σε λίγες ώρες ύπνου, σε αλλεργίες. Επομένως, το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να αποφύγεις αυτό το ενοχλητικό πρήξιμο, αλλά σίγουρα υπάρχει τρόπος να το μειώσεις και να ξεκουράσεις τα μάτια σου. 

Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς καθόλου, απλά να σπαταλήσεις δύο μικρά αγγούρια από το ψυγείο σου. Αφού τα πλύνεις καλά και τα κόψεις σε ροδέλες, τα ρίχνεις στο μπλέντερ μαζί με μισή κούπα νερό και ανακατεύεις μέχρι να γίνουν ένας ομογενοποιημένος πολτός. Τον αδειάζεις σε ένα γυάλινο βάζο και στη συνέχεια το βάζει στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα, μέχρι να παγώσει.

Όταν είναι έτοιμο το μείγμα, αυτό που κάνεις ένα να βρέξεις 2 cotton pads με αυτό και να τα τοποθετήσεις στα μάτια σου ενώ είναι κλειστά. Ξάπλωσε και χαλάρωσε με τα pads για 10’. Στη συνέχεια, τόνωσε την περιοχή με απαλά χτυπηματάκια με τα ακροδάχτυλά σου και θα δεις το βλέμμα σου να λάμπει. Λόγω του ασκορβικού οξέως που περιέχει το αγγούρι, το πρήξιμο θα μειωθεί και το ερεθισμένο δέρμα θα ‘’ηρεμήσει’’.
 

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus