Τα σωστά βήματα για ένα smoldering smokey eye makeup

Τετάρτη, Φεβρουάριος 7, 2018 - 09:00

Τα smokey eyes είναι πάντα η σωστή επιλογή αν θες να έχεις ένα αισθησιακό βλέμμα και εντυπωσιακό μακιγιάζ. Γι’ αυτό πρέπει να ξέρεις πώς να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα. Οι τρόποι είναι πολλοί, αλλά δεν χρειάζονται πολλές κινήσεις κι ένα σωρό προϊόντα. Αρκεί να ακολουθήσεις τη σωστή διαδικασία και το smoldering smokey eye θα γίνει το αγαπημένο σου μακιγιάζ για τις φορές που θες να μαγνητίσεις με το βλέμμα σου.

Βήμα 1ο
Η βάση είναι απαραίτητη για να έχεις ένα σταθερό και με διάρκεια αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν που θα μειώσει τυχόν κοκκινίλες και δυσχρωμίες στην περιοχή και θα βοηθήσει τα υπόλοιπα προϊόντα να στρώσουν καλύτερα. 

Βήμα 2ο
Στη συνέχεια, τόνισε το τόξο κάτω από τα φρύδια σου με μία shimmering σκιά σε nude απόχρωση. Μην ξεχάσεις να τονίσεις και τις εσωτερικές γωνίες των ματιών που θα κάνουν το βλέμμα σου πιο λαμπερό. 

Βήμα 3ο
Τώρα άπλωσε μία μαύρη ή σκούρα γκρι σκιά στο καπάκι των ματιών με τα δάχτυλά σου και ταμποναριστές κινήσεις. Δεν χρειάζεται να είσαι καθόλου προσεκτική με το τελείωμα αφού τυχόν λάθη θα διορθωθούν στο επόμενη βήμα.

Βήμα 4ο
Σε αυτή τη φάση χρειάζεσαι ένα πινέλο, έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις blend τη σκούρα με τη shimmering σκιά. Κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις έτσι ώστε να δημιουργήσεις το σωστό αποτέλεσμα που θα κάνει πιο γλυκό το smokey eye makeup. 

Βήμα 5ο
Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών σου με ένα μαλακό μολύβι στην εσωτερική, κάτω γραμμή και μην ξεχάσεις να περάσεις τις βλεφαρίδες σου με πολλές στρώσεις mascara. 

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus