3 εύκολα hairstyles ιδανικά για το πρωί αλλά και το βράδυ

Δευτέρα, Ιανουάριος 15, 2018 - 10:00

Τα μαλλιά σου είναι πάντα μέσα σε αυτά που θες πάντα να είναι περιποιημένα. Και η αλήθεια είναι ότι ένα όμορφο χτένισμα είναι πάντα ένα επιπλέον αξεσουάρ που χαρίζει πόντους στιλιστικά σε κάθε σου εμφάνιση. Υπάρχουν όμως και αυτές οι μέρες που όλα μοιάζουν να συνωμοτούν κατά των μαλλιών σου κι αυτά να μην στρώνουν με τίποτα ή άλλες φορές θες κάτι διαφορετικό και το κομμωτήριο δεν είναι σίγουρα η λύση. 

Γι’ αυτό πρέπει να έχεις πάντα κατά νου μερικά hairstyles, ιδανικά για το πρωί στο γραφείο, το απόγευμα στη βόλτα, το βράδυ στο ποτό αλλά και για μία επίσημη περίσταση. Αυτή τη σεζόν ειδικά, τα πράγματα είναι απλά και πιο εύκολα, αφού υπάρχουν τόσες επιλογές που σίγουρα κάποια θα μπορείς να κάνεις μόνη σου και να σου ταιριάζει. 

Αυτά τα 3 που δεις εδώ είναι σίγουρα μέσα στα trends και μάλλον θα βρεις αυτό που θα ανανεώσει το hairstyle σου, ακόμα και την τελευταία στιγμή. 

Hairstyle #1

Ένα braided updo που θα μπορείς να κάνεις γρήγορα το πρωί για το γραφείο, αλλά και να του προσθέσεις αξεσουάρ για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Hairstyle #2

Δώσε άλλο ύγος στο απλό σου ponytail, κάνοντά το ropped. Απλά χωρίζεις την κοτσίδα σου σε δύο μέρη και αφού τα περάσεις με ένα gel θα τα περιστρέψεις μεταξύ τους και θα τα στερεώσεις με ένα λαστιχάκι. Τα μαλλιά σου θα δείχνου άψογα με ελάχιστο κόπο. 

Hairstyle #3

Ένα ακόμα hairstyle που μπορείς να κάνεις ακόμα και από το γραφείο είναι να μαζέψεις τα μισά μαλλιά σου πίσω με τσιμπιδάκια ή με ένα κοκαλάκι. Όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σου, αυτό το χτένισμα μπορείς να το κάνεις και να έχεις ένα κομψό αποτέλεσμα. 

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus